Enter a job title here in order to get even better results!

Dit bieden we jou

Doorzoek gemakkelijk alle vacatures

Eenvoudig alle vacatures doorzoeken

Perfecte matching met behulp van de nieuwste technologie

Jouw ideale baan

De ideale job

De JobCoach vereenvoudigt je zoektocht naar een job

Solliciteren met één klik

Solliciteren met één klik

Met één klik naar een nieuwe job - altijd en overal

Perfecte match, perfecte job - zo werkt je JobCoach®

JobCoach - Je partner in je zoektocht naar een job


De JobCoach is interactief en vereenvoudigt je zoektocht naar een nieuwe job. Je hoeft slechts enkele gegevens toe te voegen, zoals je kwalificaties, vaardigheden en wensen. Met deze informatie leert de JobCoach je beter kennen en weet hij welke functies het beste bij je passen.

Onze technologie - Jouw persoonlijke assistent


Met behulp van de nieuwste technologieën vergelijken we de gegevens uit je JobCoach profiel met alle vacatures die op de markt beschikbaar zijn. Op basis van de informatie die je met ons deelt, zorgt onze software voor de beste aanbevelingen voor jouw nieuwe job.

Matching - Jouw aanbevelingen


Hoe weet je of een job echt bij je past? De informatie in jouw JobCoach profiel is hiervoor erg belangrijk. We vergelijken je zoekcriteria met alle vacatures en berekenen aan de hand daarvan hoe goed een positie bij je past. Hoe hoger de match, hoe groter de kans dat je de job krijgt.

Het profiel - Jouw thuisbasis


Hoe meer je jouw profiel vervolledigd, hoe succesvoller je zult zijn in je zoektocht naar een baan. Jouw JobCoach profiel is in een paar minuten aangemaakt, is gratis en je kunt het op elk moment aanpassen. Jouw gegevens worden zo goed mogelijk beschermd, in overeenstemming met de wettelijke richtlijnen. Dit is erg belangrijk voor ons en heeft onze hoogste prioriteit!

Solliciteren met één klik - jouw tijdsbesparing


Zodra je profiel is aangemaakt, kun je altijd en overal met één klik solliciteren op één of meerdere vacatures - zonder dat je een formulier hoeft in te vullen. Afhankelijk van de vereisten kun je je sollicitaties eenvoudig aanpassen aan elke vacature. Dit maakt het zoeken naar een baan leuk!

Voor jou doorzoeken we

stepstoneManpowerMonsterBoardYoung CapitalJobbirdpostnl